АЛБУМЪТ НА Pavell & Venci Venc’ ‘SETAABRAT’ със златен статус на продажаби

Проектът “SETAABRAT” е номиниран за „БГ Албум“ на Годишните музикални награди на БГ Радио 2017

На сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио, Pavell & Venci Venc’ ще представят и новото си парче „Само по татуси“

Продажбите на дебютния албум на Pavell & Venci Venc’, “SETAABRAT”, на физически носител и в дигиталните платформи достигнаха златен статус шест месеца след премиерата му (24/11/2016, Вирджиния Рекърдс). 

Артистите и продуцентите им от „Вирджиния Рекърдс“ получиха специален плакет със златна плоча от БАМП (Българска асоциация на музикалните продуценти) само два дни преди връчването на Годишните музикални награди на БГ Радио 2017, за които дуото е с общо 8 номинации в 5 категории, включително и в категорията „БГ Албум“.

Албумът “SETAABRAT” съдържа 18 песни и включва някои от най-големите хитове на изпълнителите като едноименният сингъл “SeTaaBrat”, „Вдигам Level” с участието на Кристиан Костов, „Единствената“ с участието на Моисей, „Момичето от квартала“, “MUTE” и други. Албумът е наличен на физически носител и в дигитална версия тук.

Последните 12 месеца бяха изключително успешни за дуета – три #1 сингъла в еърплей чарта на България, над 20 милиона гледания в канала на Virginia Records в YouTube и стотици клубни участия и концерти.  Pavell & Venci Venc’ дебютираха и като водещи в предаването „Гласът на България“, което приключи преди дни. Момчетата са и сред звездите на националното турне „Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour“ като освен хитовете от албума ще изпълнят и най-новата си колаборация с братята Пламен и Иво, и DARA – „Няма да си тръгнеш с друг“.

На сцената на Годишните музикални награди на БГ Радио 2017, Pavell & Venci Venc’ ще представят и новото си парче „Само по татуси“,  както и на многобройните си клубни участия през лятото.
Двамата са и сред малкото български артисти, поканени за участие в грандиозното първо издание на MTV Presents Varna Beach на 15 юли.

Слушайте целия албум “SETAABRAT” в YouTube.